A The Last of Us az idei BAFTA-n is tarolt, a díjátadó után pedig az újságíróké volt a szó, akik nem átallottak mindenféle szemtelen kérdést feltenni a Naughty Dognak. Meglepetésükre azonban válaszokat is kaptak, így derült ki többek között, hogy a The Last of Us-film a játék adaptációja lesz.

Neil Druckmann kreatív igazgató az IGN.com-nak nyilatkozta, hogy a játék sztoriját viszik vászonra a filmben, de hogy a forgatókönyvnek és az eseményeknek miként kell megváltozniuk, hogy kiszolgálják a jóval kevésbé interaktív médiát, nem tudta megmondani, szerinte még csak a felszínt kapargatják a témában.

Természetesen a játék sorsa is szóba került. A folytatásról Druckmann nem akart beszélni, de megerősítette, hogy folyamatosan agyalnak rajta. Elárulta ugyanakkor, hogy nemsokára újabb DLC-vel gazdagodik a The Last of Us, ami a multiplayer módnak kedvez majd.

A Naughty Dog kizárólag PS3-ra kiadott alkotása a tavalyi év egyik legjobb játéka volt, ha nem hiszed, olvasd el Bate The Last of Us tesztjét a PC Guru Online-on!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!