2014 szeptembere nem volt valami kegyes a játékosokhoz (legalábbis PC-s téren semmiképp), de októberben szerencsére minden másként lesz, ugyanis megérkezik az ősz multiplatform-hullámának első nagy lökete. Lássuk, mely fontosabb programokkal töltjük majd az időt az októberi délutánokon!

Októberi játékmegjelenések

Nem semmi októbernek nézünk hát elébe. Chris már csikorgatja fogait az Alien: Isolation közelgő megjelenése miatt, Obót pedig az új Civilization, a Lords of the Fallen, a Costume Quest 2 és a Styx tartja lázban. Jómagam természetesen a két NBA-ért vagyok oda teljesen, már napok óta lebronos mezben járok dolgozni… na, jó, csak hülyéskedtem, ti is biztos kitaláltátok már, hogy az Alien és a The Evil Within tartanak izgalomban, megfejelve a Lords of the Fallennel, ami ha igaz a hír, először fog rendesen megizzasztani a Dark Souls 2 óta.

Figyelem: a fent olvasható megjelenési dátumok még változhatnak, szóval ha a kinézett kedvenc mégsem landol a kezetek között az ígért napon, ne bennünket utáljatok. Továbbá, nyilván nem minden októberben megjelenő videojáték kapott helyet a listán, hiszen e programok mellett számtalan indie-, mobil- és egyéb játék jön ki, szinte nap mint nap, melyeket szinte lehetetlen számon tartani.

Megtetszett valamelyik játék? Szívesen beszereznéd? Ha a válasz igen, akkor irány a PC Guru Webshop, ahol már hetekkel a megjelenésük előtt előrendelheted az új játékokat, vagy ha a magazin is izgatja a fantáziádat, akkor fizess elő, és kérd az újságok mellé valamelyik aktuális nagy durranást!

Ti melyik játékot várjátok a legjobban októberben? Osszátok meg velünk véleményeteket a kommentek között!