Biztos információ az, hogy idén nem egy, hanem két Assassin’s Creed játék fog megjelenni: az egyik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re érkezik, ez a Unity, a másik pedig az egyelőre az árnyékok közt bujkáló, Comet kódnévre hallgató program Xbox 360-ra és PS3-re. Utóbbi kapcsán a Ubisoft vezérigazgatója nem olyan rég azt nyilatkozta, hogy hamarosan leleplezik -- talán hamarabb, mint azt tervezték.

Tegnap este egy svájci játéküzlet kínálatában feltűnt, majd gyorsan köddé is vált egy bizonyos Assassin’s Creed: Rogue Xbox 360-ra és PS3-ra, s valószínűleg ez lehet az a játék, aminek bejelentésére már egy ideje várunk.

A cím egyébként egybevág azzal a korábbi pletykával, miszerint a Comet főszerepében egy olyan templomost alakítunk majd, aki elárulta kapitányát és most Amerika keleti partvidékén végzi dolgát saját szakállára. A program állítólag 1758 környékén játszódik, és a sok hajózás mellett (nem vész el az Assassin’s Creed 4 technológiája) számos látogatást is tehetünk a környékbeli városokba, főleg New Yorkba, ahol összefuthatunk Haytham Kenway-jel és Adewaléval is.

2872-assassins-creed-assassins-creed-logo-permitted-.png