Nem ez lenne az első eset, hogy az ausztrál korhatár-besorolásról döntő hivatalnak hála értesülünk egy játék új kiadásáról. S bár mérget most még ne vegyen rá senki, nagyon úgy tűnik, hogy ez a helyzet a Borderlands Remastered Editionnel is, ami a minap bukkant fel a hivatal honlapján.

A viszonylag erőteljes erőszak miatt a korhatár ezúttal is MA15+, akárcsak az eredeti Borderlands esetében, ez nálunk nagyjából a 16-os sárga karikának felel meg. De tulajdonképpen minket hidegen hagy, hogy kiknek ajánlják az ausztrálok a játékot, inkább foglalkozzunk azzal, mit takar a címben szereplő remastered szó. Több mint valószínű, hogy az első Borderlands egy HD felbontású kiadását, ami PS4-re, Xbox One-ra és remélhetőleg PC-re fog megjelenni valamikor a jövőben.

A 2K, a Gearbox, de még a hivatal sem adott ki az ügyben közleményt, úgyhogy azért még ne vegyük száz százalékra a Borderlands Remastered Edition létezését – bár nem lennénk meglepve, ha nemsokára megérkezne a hivatalos bejelentés. Ti örülnétek egy felújított Borderlandsnek?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!