Lassan lecseng a Pokémon GO láz, vagy legalábbis parkoló pályára áll, ha csak a Niantic nem csinál valami nagyot. Még mindig dolgoznak az új követő rendszeren, de egy kíváncsi reditor, bizonyos cokuspocus szerint ennél többről is szó van, ugyanis feltúrta a játék fájljait, és nem várt bejegyzésekre lelt.

A rajongókat valószínűleg a kereskedés lehetősége hozza a leginkább lázba, ugyanis ezért már régóta esdekelnek, és talán nemsokára megvalósulhat, ugyanis több említés is van a fájlok között erre. A kódban keresésre, felajánlásra, válaszadásra és eredményekre talált hősünk utalást.

Emellett úgy tűnik, a füstölők rendszeresítése is tervbe van véve, amelyek segedelmével majd magunkhoz vonzhatjuk a pokémonokat. Legalábbis erre enged következtetni az „Item_incense_spicy”, az „Item_incense_cool” és az „Item_incense_floral” bejegyzések.

Mindezeken túl cokuspocus a legendás pokémonokra is talált utalást az „activity_catch_legend_pokemon” bejegyés képében. Könnyen lehet, hogy hamarosan az olyan legendás zsebszörnyek is helyet kapnak a Pokémon GO-ban, mint MewTwo.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!