• LEGO Star Wars: The Force Awakens bejelentés
  • A TT Games kezelésbe veszi az Erő ébredését
  • Megjelenés: 2016. június 28.

Friss: megtörtént a hivatalos bejelentés. Amit korábban írtunk, az nem változott, így annyi az új információ, hogy már tudjuk, pontosan milyen platformokra jelenik meg a játék. Ezek PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii U és 3DS. A Sony konzoljaira exkluzív DLC-k érkeznek a Droid Character Pack és a Phantom Limb Level Pack képében.

Eredetileg írtuk: A hivatalos bejelentés előtt tudtuk meg, hogy Lego játékot kap a Star Wars 7-is. Az Xbox piactér jóvoltából értesültünk, hogy idén június 28-án kerül boltokba a LEGO Star Wars: The Force Awakens, ami műanyagfigurák szerepeltetésében az egész filmet elénk tárja -- persze, a TT Gamestől megszokott, humoros és gyerekbarát körítésben.

Többek között Rey, Finn, Poe, BB-8, Kylo Ren és Han Solo kerül az irányításunk alá, de amellett, hogy a legizgalmasabb pillanatokban vehetünk részt velük, extra tartalmak is várnak ránk, amelyek jobban összekötik a filmsorozat hatodik és hetedik részét.

A játék két újdonsága a Multi-Builds és a Blaster Battles. Előbbi lehetőséget ad arra, hogy a meglévő kockákból többféle ösvényt vágjunk magunknak, vagyis szerteágazó pályákra lehet számítani, míg utóbbi nem más, mint az Első renddel vívott küzdelmek, amiket csak úgy élhetünk túl, ha a környezetet használjuk fedezékképpen.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Warner Bros. formális bejelentéssel még vár, így nem tudjuk, hogy Xbox mellett pontosan milyen platformokra jelenik meg a játék, bár, túl nagy meglepetésre nem számítunk, minden bizonnyal ez is az összes fontosabb gépre eljut. Ennek már csak a megerősítését várjuk a kiadótól.