A francia fejlesztőcsapat műhelyében készülő Pókember-játék egyáltalán nem meglepő módon a nyáron esedékes The Amazing Spider-Man játékváltozata lesz, ám egy attól elkülönülő történettel. Persze mondhatnánk, hogy mostanság eléggé megsűrűsödtek a falmászós játékok, ami aztán a minőség rovására megy majd, a stúdió vezetője, Gerard Lehinay azonban gyorsan leszögezte, hogy a legújabb játék fejlesztése igazából már egy éve zakatol (ez talán meg is magyarázza az Edge of Time vártnál rosszabb teljesítményét), s elegendő újítást tartalmaz ahhoz, hogy a rajongók elégedettek legyenek.

Az Amazing Spider-Manben újra központi szerepet kap a város, ami azt jelenti, hogy egy nyílt világot kapunk. Továbbá a történet valamivel visszafogottabb lesz az eddigiek dimenzióváltogatós és időutazós sztorijai után, a legnagyobb újításnak azonban egy új, ám egyelőre rejtélyes játékmenet-elem ígérkezik, melyet Lehinay „akrobataeszközként” írt le, bármit is jelentsen ez.

A játék a tervek szerint a filmmel nagyjából egy időben, jövő nyáron fog megjelenni, s már olyan állapotban van a program, hogy a nagyközönség is láthatta, de nem holmi átvezetővideóval szúrták ki az emberek szemét, hanem egy színtiszta játékmenet-videót kaptunk -- igaz, sok mindet így sem tudtunk meg.