A Microsoft és az Epic Studios tegnap jelentette be: jövő héten fog megjelenni a Gears of War: Judgment második letölthető tartalma. A csomag április 23-án csak azok számára lesz elérhető, akik beszerezték a Season Passt, mindenki másnak április 30-ig kell várnia arra, hogy belemélyeszthesse a fogát az új játékmódot és a három új pályát hozó bővítménybe.

A híres Halvo Bay különböző helyszínein felépített, a közelharcot, illetve a vertikális manővereket támogató arénák a locust háború kellős közepébe invitálják a játékosokat. A kínálatban mindenki megtalálhatja a számítását: a Terminal egy vasútállomáson játszódik, a Blood Drive pályán egy kórház a helyszín, míg a Boneyardnak egy temető ad otthont.

Az új játékmód a Master At Arms nevet kapta, mely a Team Deathmatch jól ismert variánsa: a játék azt kéri tőlünk, hogy gránátok használata vagy agyonverés nélkül minden egyes fegyverrel öljünk meg valakit. Ha a 20 fegyver valamelyikével sikerül leteríteni a másik csapat egyik tagját, automatikusan továbblépünk az előre felállított lista következő mordályára. Az nyer, aki eléri a végső fegyvert.

A Call to Arms Map Pack továbbá 10 új achievementet tartalmaz összesen 250 pont értékben, illetve hat fegyver- és páncélfestést is kapunk. A csomag ára 1000 MS pont, de a Season Pass birtokában ingyenes.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!