A nyári E3 óta tudjuk azt, hogy a Quantic Dream két PS3-as játéka, a Beyond: Two Souls és a Heavy Rain PS4-re is meg fognak jelenni, csak azt nem, hogy mikor. A német Amazon oldalán ugyan feltűnt egy februári dátum, de ezt nem vehettük biztosra, és igazunk is lett.

A Quantic Dream ma jelentette be, hogy a Beyond: Two Souls november 26-án, azaz jövő hét kedden fog megjelenni, digitális letöltés formájában, 30 eurós árcédulával. Az átirat szebb grafikát hoz 1080p felbontás, motion blur, bloom és depth of field effektek, valamint jobb árnyékok és fényhatások formájában. Ezen felül a játék támogatja a DualShock 4 beépített hangszóróját, hogy jobb legyen a beleélés, ha az Entity szerepében játszunk, az egyes fejezetek végén láthatjuk, hogy a többi játékos milyen döntéseket hozott, néhány harcjelenet nehezebb lett, javult a kezelés, az első végigjátszás után kronológiai sorrendben teljesíthetjük újra a játékot, és a csomag tartalmazza az Enhanced Experiments DLC, beépítve az alapprogramba.

A csapat továbbá bejelentette azt is, hogy a The Heavy Rain - Beyond: Two Souls lemezes kollekció március 2-án fog megjelenni, és aki megvette a felújított Beyond: Two Soulst, az akciósan töltheti majd le a március elsején esedékes, szintén kipofozott Heavy Raint.