• Kingdom Come: Deliverance béta jövőre
  • Az első nagyobb csata, kibővített térkép és új küldetések is lesznek
  • A tervek szerint jövő nyáron a PC-s teljes játék is a boltokba kerülhet

Aki a bemutatkozása óta követi a Kingdom Come: Deliverance fejlesztését, az tudja jól, hogy habár lassan, de szépen halad a középkori életet hitelesen szimuláló szerepjáték építgetése. A jelenleg elérhető alfaváltozat már egy egészen jó lenyomatot ad abból, hogy mi vár ránk majdani kész játékban.

Küldetéseket oldhatunk meg, megismerhetjük a térkép egy kisebb szegletét, beszélgethetünk a maguk napirendje szerint élő falusiakkal, mini játékokkal múlathatjuk az időt, bűnözőnek csaphatunk fel, és ami a legfontosabb, belekóstolhatunk az egyedi harcrendszerbe, ami a 0.4-es alfa óta már kibővült, egyedi módon viselkedő, az eddigiekhez képest keményebb ellenfelekkel. Szóval épül szépül a játék, a jövő év elején pedig egy nagyon fontos mérföldkövet fog elérni:

2016 első negyedében megjelenik a Kingdom Come: Deliverance béta változata.

A kliens tartalmazza majd mindazt, amit az alfa is magába foglal, de kiegészíti azt az első nagyobb csatajelenettel, a harcrendszert pajzsokkal, a kampány néhány küldetésével, illetve kibővíti a játszható területet, hogy a majdani teljes térkép egyötödét meglátogathassuk -- ez háromszorosa a mostaninak.

A távlati tervek az, hogy jövő nyáron meg fog jelenni a teljes játék PC-re, majd pár hónappal később PS4 és Xbox One konzolra -- ez persze még nincs kőbe vésve, és hát lássuk be, elég optimista becslés.