Júliusban ismét Marvel vs Capcom 2Nem véletlenül írtuk, hogy "újra", hiszen a Marvel vs Capcom 2 nem új keletű darab, korábban már megjelent Dreamcast, Xbox és Playstation 2 platformokra.

Ahogy említettük, verekedős játékról van szó, amelyben a címben is jelölt univerzumok szereplői csaphatnak össze egymással. Mindkét világból 29-29 figura közül választhatunk (számos közülük rejtett karakter), Marvel oldalon olyan hősök állnak majd a rendelkezésünkre, mint Pókember, Rozsomák, Amerika Kapitány, Kardfog, Venom, Hulk, Iron Man, míg a Capcom istállójából Chun-Li, Jill Valentine, M. Bison, Mega Man, Ryu és még sokan mások.

A játék maga igen egyszerű alapokon nyugszik, nincsenek szereplőnkénti történetek, egyetlen célunk, hogy minél hamarabb végigverekedjük magunkat a velünk szembeállított hősökön. Kezdéskor három karaktert választhatunk, és addig küzdhetünk, amíg ők el nem „fogynak” a harcok során. Minden választottnak van szuper kombója és mindenféle speciális mozgása, sőt, ha a harc során megfelelő szintre tornázzuk a kombómérőnket, akkor bevonhatjuk a harcba a többi tagot is a csapatunkból, hogy egyszerre két vagy három karakterrel csépeljük az ellenfelet. Az egész egy tömény akció, nagyszerű szórakozás, stílusos 2D-s, rajzfilmszerű grafikával, és képzeljétek csak el, hogy mi lehet annál élvezetesebb, mint Mega Mannel odapörkölni Pókember hálós orra alá...

A Marvel versus Capcom 2 természetesen nem teljes értékű szoftverként fog megjelenni (állítólag július 22-én), hanem az Xbox Live és a Playstation Network rendszerén keresztül lesz letölthető a konzoltulajok számára.