Az Avalanche Studios egy szokatlan módját választotta annak, hogy a játékuk megjelenését megünnepeljék: az ilyenkor szokásos launch trailer elkészítését a rajongókra bízták, akik egy nyereményjáték keretében mutathatták meg, hogy milyen ügyesen tudják megragadni a játék lényegét, és felkelteni a leendő vásárlók érdeklődését. A versengés október közepén indult el, ma pedig kiderült, hogy a közel 1200 nevező kötül a nyertes nem más, mint CoolTwinSkittles, ezzel a videóval:

CoolTwinSkittles 1,4 millió forintnak megfelelő nyereménnyel távozhatott. A csomagjában egy hatodik generációs Intel i7-es processzorral szerelt számítógép és egy UHD monitor szerepel, illetve ehhez a Just Cause 3 gyűjtői kiadása, hogy legyen mivel játszania. Továbbá egy Epiphone Les Paul Custom Pro gitár, egy pár KRK RPG6 stúdió hangszóró, egy Tascam 2×2 Audio Interface, egy NEAT mikrofon és a SONAR Steam Edition program Platinum változata is az övé.

CoolTwinSkittlesszé tehát a főnyeremény és a dicsőség, azonban az egyes kategóriák győztesei is örülhetnek. A legjobb akciót, a legjobb zenét és a legjobb vicceket (ez ugyanaz, mint a fent látható videó) felvonultató videók versenyében egy-egy Intel i7-es processzorral szerelt gép és UHD monitor, a Just Cause 3 gyűjtői kiadása, egy NEAT mikrofon és a SONAR Steam Edition program Professional kiadása volt a tét. 

my-just-cause-3-trailer.jpg

Ha mindent tudni akarsz a Just Cause 3-ról, beleértve azt, hogy mivel vár Rico új kalandja, mit tartalmaz a gyűjtői kiadás, és milyen a gépigény, akkor olvasd el a tudástárunkat!