A december 13-án érkező Holiday Hoarders küldetést ajánlja fel a Square Enix a Hitman rajongóinak az ünnepek alkalmából. A misszió alatt a párizsi kastélyba térhetünk vissza, ahol most divatbemutató helyett karácsonyi ünnepély lesz. Vagyis karácsonyfák, télapók, szerteszét szórt ajándékok, valamint ünnepi dekoráció gondoskodik a hangulatról. Bár azért a Télapónak öltözött baltás orgyilkos kicsit megtöri ezt a feelinget, de legalább mókásan bizarr.

Persze 47-es nem ünnepelni megy, hanem azt csinálja, amihez a legjobban ért. Két célpont vár reá, méghozzá két tolvaj, akik el akarják lopni a karácsonyt, de legalábbis az ajándékokat. Szóval 47-esé a feladat, hogy eliminálja ezt a két Grinchet.

Vadászat közben ügynökük felnyithatja az elébe kerülő ajándékokat, amelyekben segédeszközöket találhat a küldetés végrehajtásához. Sőt, egy sztárvendégre is számíthatunk, ha meghalljuk a csengettyűt.

A trailerben egyúttal felhívják a játékosok figyelmét a World Cancer Research Fundra, egy alapítványra, ami a rák ellen harcol, a betegség elleni gyógyszereket kutatja. Bár a Holiday Hoarders ingyenes, az IO-Interactive arra kéri a játékosokat, hogy támogassák az alapítványt.