• Elkészült a The Witcher 3: Wild Hunt
  • A CD Projekt RED már nem tesz tartalmat a játékba
  • A májusi megjelenésig csak a bugokat szűrik ki
  • A program világa hatalmas lesz

A vásárlással persze még várni kell egy keveset, elvégre a játék csak májusban fog megjelenni. Ugyanakkor jó hír a Geralt visszatérésére váró rajongóknak, hogy a CD Projekt RED szerint a The Witcher 3: Wild Hunt már készen van, az elkövetkezendő hónapok pedig csak és kizárólag a bétaverzió tesztelésével telnek majd.

„Az utolsó hibákat is eltávolítjuk, és optimalizáljuk a játék bizonyos területeit. Ez egy simább, vonzóbb élményt fog eredményezni, a program pedig minden platformon remekül mutat majd. A tartalom le lett zárva, most már semmin sem változtatunk. A The Witcher 3: Wild Hunt bejárható világának méretére eddig még nem volt precedens, hetekre elég játékidő vár az emberekre.” – írta egy e-mailben Marcin Iwinski a Nerdacynek.

Szóval lehet örvendeni, a Witcher 3 nem félkész, bétaállapotú fertelem lesz, mint az első két rész volt. Arra mondjuk kíváncsiak vagyunk, milyen precedensről beszélt Iwinski, ugyanis az open world RPG-k azért manapság igencsak gigantikusak tudnak lenni. Talán a saját munkáikra célzott? Akárhogy is, májusig várnunk kell, hogy kiderüljön az igazság.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!