A Ubisoft úgy döntött, hogy megkérdezi a rajongókat, melyik ismert hollywoodi színészt szeretnék látni a készülő Watch Dogs film főszerepében. A listára olyan illusztris nevek kerültek fel, mint Tobey Maguire (Pókember), Henry Cavill (Az Acélember), Ryan Gosling (Drive – Gázt!), Paul Walker (Halálos iramban), Tom Cruise (Jack Reacher), Clive Owen (Golyózápor), Robert Downey Jr. (A vasember), Andrew Garfield (A csodálatos pókember), Brad Pitt (Z világháború) és Edward Norton (A hihetetlen Hulk).

A szavazás állása szerint a rajongók leginkább Tom Cruise-t tudnák elképzelni Aiden Pearce szerepében, 4215 ember voksolt rá, az összes szavazó 32%-a. A második helyen a harcosok klubját megalapító Edward Norton áll 21%-kal, a harmadik pedig a Sherlock Holmest is életre keltő Robert Downey Jr. foglal helyett 20%-kal.

Hogy ez mit jelent a filmre nézve, az jó kérdés, de valószínűleg a szavazás eredményétől függően veszik fel a fent felsorolt színészekkel a kapcsolatot. Az mindenesetre jó hír, hogy nem B-filmek noname „sztárjaival” akarják eljátszatni a Watch Dogs film főszerepét, hanem ismert, több esetben elismert színészt szeretnének megszerezni. Vagyis a Ubisoft mer kockáztatni, mélyen a zsebébe nyúlni. Reméljük a másik öt filmnél, a Far Cry-nál, a Rabbidsnél, az Assassin's Creednél, a Splinter Cellnél és a Ghost Reconnál sem aprózzák el a dolgot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Watch Dogs -- Megjelenés: 2013. novemeber 22. -- Gépigény: nem ismert