Idén a Mikulás hozza a Dead Rising következő epizódját, és ha jó gyerekek voltatok, talán szezonbérletet is kaphattok mellé, csak ne felejtsétek el kitenni a csizmát az ablakba, és kicsengetni a Deluxe Edition árát. Ugyanis a 80 dolláros, minden jóval megtömött kiadás foglalja magában ezt is, ráadásul így 5 dollárt spórolhattok a magatoknak. Mert bár a megjelenéskor külön is megváltható lesz 25 dolláros áron, külön-külön megvásárolva az alapjátékkal együtt 85 dollárt leszel kénytelen kicsengetni. Tartalmát tekintve pedig a következőkre számíthatunk:

  • Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf, amiben akár négy játékos mérheti össze golftudását Willamette városának zombik lepte utcáin. Golfütő helyett fegyverekkel és egy túlméretes golflabdával a cél minél keveseb ütésbből teljesíteni a 18 lyukas pályát.
  • A Stocking Stuffer Holiday Pack egy egész sor ünnepi témájú fegyvert, zombit, járművet, kosztümöt és egyebeket vonultat fel.
  • Végül a Dead Rising 4: Frank Rising DLC-ben Frank West is elkapja a kórt, a célunk mi más is lehetne, mint hogy időben megtaláljuk az ellenszert.

 dead-rising-4.jpg