• Kikerültek a Star Wars: Battlefront 3 egyik buildjének fájlai
  • Ezek csak fejlesztői vagy modolt Xbox 360-anon futtathatóak
  • A moderátorok már törölték
  • Öt videót is kiszivárgott

A Star Wars: Battlefront 3-mal jobban jártunk volna, mint a DICE-féle Battlefronttal? Ez egy olyan kérdés, amire már sosem kapjuk meg a választ, hiszen Free Radical Design játékának az egészségi állapota 2008 tájékán leromlott (kiadó-fejlesztő torzsalkodirisze lett), majd hosszas betegeskedés után a Disney 2014-ben eutanáziát követett el – a teljes történetet megismerhetitek Obo cikkéből.

Törölve van vagy sem, alkalmanként máig érkeznek róla képek és videók (lásd: kapcsolódó hírek), és olyan kivételes esetben, mint ez, még a játék buildjének fájlai is elérhetővé válhattak egy rövid időre. Történt ugyanis, hogy egy tegnapi reddit threaden bizonyos ProtoFaggot megosztotta a játék félkész változatának fájlait. Ezeket sajnos azóta törölték a moderátorok, meg amúgy is, csak fejlesztői vagy modolt Xbox 360-on lehetett azokat futtatni, de emellett felkerült öt videó is, amiben újabb bepillantást nyerhetünk a Star Wars: Battlefront 3-ba.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A videókat itt, itt, ide és ide kattintva, valamint ezen a linken érhetitek el. Így, ha máshogy nem, fejben vagy kommentben megpróbálhatjuk megválaszolni a kérdést: a Star Wars: Battlefront 3-mal jobban jártunk volna, mint a DICE-féle Battlefronttal?