A Metal Gear Solid 5 a világ egyik legrosszabbul őrzött titka a Gran Turismo 6 és az új Xbox mellett, így nem csoda, hogy Kodzsima Hideo, a játék fejlesztésének feje kezd ráunni a folytonos Twitter-üzenetekre, melyek a következő nagyszabású MGS-ről érdeklődnek. Kodzsima most Twitteren reagált a rajongók szekálására, méghozzá egy olyan kijelentéssel, ami előrevetíti, hogy a legendás tervező sosem vonul nyugdíjba.

"Amikor azt kérdezik, hogy milyen Metal Geart készíteni, azt válaszolom, hogy olyan, mint az olimpia: minden harmadik-negyedik évben eljön, egész addig erre készülsz, a végén pedig már nagyon kimerülsz. Azt mondod, oké, ezek után visszavonulok, de ha győztél, rögtön a következőn jár az eszed."

Kodzsima Hideo tehát nem csak hogy nem hagyja abba az MGS-szériát, de amint kijön egy rész, egyből az újra gondol, szóval nagyon jó dolgok jöhetnek még a jövőben, feltéve, ha van Playstationünk, ugyebár. Az MGS 5-ről egyébként nem sokat tudunk, bár a negyedik felvonás után esélyes, hogy vagy előzmény, vagy valamiféle reboot lesz.