A Warner és a Traveller's Tales öt új kiegészítőt jelentett be a Lego Dimensionshoz, amelyek közül az első a jó, öreg Szellemirtókhoz fog kötődni. És amikor azt mondom, hogy jó és öreg, akkor nem az idén mozikba kerülő csajos filmre, hanem a klasszikus filmekre gondolok, Peter Venkmannel, Raymond Stantz-cel, Egon Spenglerrel és Winston Zeddmore-ral.

A Ghostbusters Level Pack része egy New York-i szellemvadász kaland, egy Peter Venkman figura, egy Proton Pack a csapdával valamint az Ecto-1 kocsi, ezek természetesen a játékban felhasználhatóak lesznek, se ehhez járt most egy trailer is.

A kiegészítők sorában a következő a DC Comics Fun Pack lesz, ebben Joker és Harley Quinn lesz a főszereplő sajátságos képességeikkel és járműveikkel. Majd jön a Back to the Future Doc Brown Fun Pack, ebben – ahogy az már a címből is kiderül –, a Doki kerül a középpontba, repülő Deloreannal és nem kevésbé földhöz ragadt vonattal.

Ezt követi a Doctor Who Cyberman Fun Pack, amelyben egy Cyberman és Dalek egyaránt lapul, s végül a sort a LEGO Ninjago Sensei Wu Fun Pack zárja, ebben pedig Sensei Wu és kiegészítői kapnak helyet a Flying White Dragonnal.