• A Playstation írországi képviseletének Twitterén írták meg, hogy először PS4 és PS4 Pro konzolokon jelenik meg a játék
  • A jogok az Activision kezében vannak, nem kizárt a multiplatform megjelenés

A Naughty Dog karrierjét beindító Crash Bandicoot a Playstation hőskorának egy ikonikus alakjává nőtte ki magát, a kezdetekben Playstation-exkluzív, később GameCube és Xbox platformokra is ellátogató indiai erszényes borz kalandjai 2010 óta pihenőpályán tartózkodtak. Tavaly decemberben jelentették be az N.Sane Trilogy-t, mely az első három játék remasterelt kiadása lesz, és június 30-án jelenik meg Playstation 4 és Playstation 4 Pro konzolokra.

Igen ám, csakhogy időközben a Playstation írországi képviseletének Twitter-fiókján tűnt fel az alábbi üzenet, mely szerint „Megjelenés június 30-án. Korábbi üzenetünket tisztázandó, PS4 és PS4 Pro konzolokon jelenik meg először. A kutya az utolsó szónál van elásva, vagyis nem kizárt, hogy a jövőben más platformokon is megjelenhet a játék.

Hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, a játék jogai fölött jelenleg az Activision rendelkezik, és a kiadónak nem érdeke az, hogy elessen más bevételi forrásoktól. Azt is hozzátennénk továbbá, hogy az üzenet eredetileg Playstation exkluzivitásról szólt, ezt cserélték le arra a bizonyos szóra, hogy „először”. Hogy a Crash bandicoot N.Sane Trilogy a későbbiekben Xbox One-ra, vagy PC-re, netán majd Nintendo Switch-re jelenik-e meg, vagy netán az összes felsorolt platformra, azt persze mindettől függetlenül csak találgatni lehet.

crash-bandicoot-n-sane-trilogy.jpg