A Sony közhírré tétette az E3 2014-en bejelentett LittleBigPlanet 3 megjelenési dátumát. A puzzle-elemekkel telezsúfolt platformjáték Playstation 3-ra és PS4-re egyaránt november 18-án fog a boltok polcaira kerülni. De ez még nem minden, ugyanis az előrendelői bónusztartalomról is lehullott a lepel.

Az előrendelők automatikusan megkapják a Day One Editiont, aminek része a csak PS4-re érkező The Players Pack és a Playstation 3-on is elérhető Dragon Age: Inquisition Costume Pack. Előbbi lényege, hogy a kis zsákfigurákat ismert Playstation-karakterek ruháiba bújtathatjuk, míg utóbbiban a címben szereplő játék főbb szereplőit cosplay-ezhetik a LittleBigPlanet lakói.

Mindemellett a PS Store-on beszerezhető digitális változat vásárlói mind a régi, mind az új PlayStationre megkapják a T-shirt Packot, ebben négy Sackboy ruha kap helyet a korábbi epizódokból. Plusz különféle plüssfigurák és egyéb letölthető tartalmak (Mythical Creatures Costume Pack, Hidden Creatures Costume Pack és PlayStation Favorites Costume Pack) is várnak ránk, attól függően, melyik viszonteladónál rendeljük elő a LittleBigPlanet 3-at.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!