Megtanulhatták volna már a nagy játékkiadók, hogy az univerzumnak vannak kikezdhetetlen törvényei, úgymint a gravitáció, a fénysebesség-korlát, vagy hogy a World of Warcraft mindörökké az MMO-k uralkodója marad. Csakhogy még mindig vannak naiv törekvések a fagyott trón megostromlására, mint amilyen a most ingyenessé vált The Elder Scrolls Online is volt a kezdet kezdetén. A tény, hogy a havidíj immár történelem, egyértelműen megmutatja, hogy a világegyetem tévedhetetlen.

A játék a mai naptól fogva úgy is működik, ha nem fizeted a havidíjat – persze ettől függetlenül a dobozos vagy a digitális program beszerzéséért egyszer ugyanúgy fizetned kell. Létezik egy havi térítés ellenében igényelhető úgynevezett Plus szolgáltatás, mely 10 százalékkal növeli az előrehaladás sebességét, illetve 1500 korona in-game lóvét garantál havonta, ez azonban teljesen opcionális extra, amit ráadásul azok, akiknek még élő előfizetésük van, egyből megkapnak kárpótlásul.

Most, hogy már nincs havidíj, fejest ugrasz a masszívan online Tamrielbe? Esetleg volt előfizetőként ismét elmerülsz a játékban?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!