Az Elder Scrolls Online fejlesztői az ingyenes hétvégéjével szeretnék az egyre csappanó létszámú játékos közösséget tovább bővíteni. Éjfél óta már tölthető a játék PS4 konzolokra, valamint este 7-től PC-re is elérhető lesz – az Xbox One tulajdonosok sajnos kimaradnak –, viszont érdemes odafigyelni, mert az egész játék több mint 73 gigányi helyet foglal.

A próbaidőszak pontosan öt napon át tart, azalatt az Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited teljes világa a felfedezésünkre vár (a DLC-khez viszont nem kapunk hozzáférést), valamint 500 Crownt is kaphatunk új fiók regisztrálása esetén, amit az in-game boltban elkölthetünk.

És miután vége van az akciónak, ha úgy döntünk, hogy vásárlásra adjuk a fejünk (amire egy kedvezményt is kapunk november 28-ig), akkor ugyanonnan folytathatjuk majd, ahol abbahagytuk. Valamint ha az ingyenes hétvége alatt játszunk a játékkal, akkor egy luxusutazást is nyerhetünk, amiről ide kattintva kaphattok több információt.

A móka PS4-en november 20-án, pontosan 23:59-kor ér véget, míg PC-n 21-én este 7 óráig lesz ingyenes a The Elder Scrolls Online.

A napokban kaptunk egy PS4 Pro trailert is a játékhoz, ami nem csak 4K-ban fest piszok jó, de már 1080p-ben is meglehetősen szép.

Fogtok játszani az ESO-val? Mi a véleményetek erről a hétvégéről?