Augusztus 20-tól lesz elérhető az a 10 dollárba kerülő, egyedi festésű Jenner mecha, amelyet a Mechwarrior Online-t fejlesztő Piranha Games dolgozói csak úgy hívnak: Sarah mechája. A harci robot az öt éves Sarah Marie Alida Parriesről kapta a nevét, akinek a kedvenc típusa volt a Jenner; édesapjával, Jonnal játszott nap mint nap -- ám pár hónappal ezelőtt, rákban elhunyt.

A Piranha Games a tragédia után döntött úgy, hogy kibocsájtja Sarah egyedi külsejű, 10% XP bónuszt adó mecháját, a bevételt pedig jótékony célra fordítják. Egészen pontosan a befolyó összeget az utolsó centig egy kanadai, rákbetegeket támogató egyesületnek adományozza a cég. A Mechwarrior Online rajongói eddig 32.720 dollárt gyűjtöttek össze.

A szeptember 17-én startoló online robotos lövölde eddig 1,1 millió regisztrált játékossal bír. Sarah mechája csak a jótékonysági gyűjtés végéig lesz megvásárolható a DLC honlapján.

MechWarrior Online -- Megjelenés: 2013. szeptember 17. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2660 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0 / 512 MB, HDD: 4 GB