Nagy, rozsdás, fémből készül és két gépágyú van mindkét vállára szerelve, mi az? Nos, véletlenül sem a Hawkenre gondoltunk, sokkal inkább a múlt októberben hódító útjára indított MechWarriror Online-ra és annak gépezeteire, amelyek tavaly ősz óta bétafázisban irtják egymást. Egyik korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy nagy valószínűséggel már idén ősztől teljes verzióban is megcsodálhatjuk a játékot, ám biztosat eddig senki sem tudott mondani.

A hallgatás azonban a tengnap végre megtört, lévén a játékot fejlesztő Piranha Games közzétette a MechWarrior Online megjelenés pontos dátumát, amely idén szeptember 17-re esik.

Ez annak köszönhető, hogy elegendő pénzt (több, mint 5 millió dollárt) gyűjtöttek össze az 1.0-s verzió elkészítéséhez. A befejezéshez szükséges összeget az online megvásárolható Founder’s Program bónuszpakk piacra dobásával sikerült összehalászniuk, melyben jobbnál jobb extra tartalmakat kínáltak a felhasználóknak.

A közlemény tehát hivatalos, nyugodt szívvel belevéshetitek a naptáratokba szeptember 17-ét. A látványos MechWarrior Online természetesen az 1.0-s változattal is free-to-play marad.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

MechWarrior Online -- Megjelenés: 2013. szeptember 17. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2660 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0 / 512 MB, HDD: 4 GB