• Ragadozó állatokat kap a DayZ
  • Farkasok jelennek meg a környéken
  • A jövőben szebb látványvilág
  • És javított fizika is lesz

A DayZ-ben tett túrák során az első percektől világossá válik, hogy a környéken bolyongó hullák mellett a többi játékos is veszélyt jelent ránk, sőt, utóbbira inkább jellemző az, hogy mindent meg tesz annak érdekében, hogy levadásszon minket. Nem vitás, hogy egy kegyetlen és nagyon veszélyes világban próbálunk túlélni, ez azonban hamarosan még nehezebb lesz.

A DayZ legutóbbi helyzetjelentéséből megtudtuk, hogy ragadozó állatokkal, farkasokkal fog bővülni a játékvilág, amik egyrészt extra óvatosságot követlenek meg a túlélőktől, másrészt viszont a húsuk pótolja az elégetett kalóriákat -- ezzel összefüggésben kevesebb tartós ételt találhatunk majd.

A csapat ezen kívül szebb grafikán, kibővített fizikán és a repülés megfelelő modellezésén is dolgozik, sőt, készül a bicikli is, ami meglepően kevés alkalommal bukkan fel a zombikkal kapcsolatban, pedig nem kell hozzá benzin, és sokkal gyorsabb mint a futás, de bezzeg mindenki a kocsikra hajt… Mindegy, elkalandoztam.

Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy a hangzatos fejlesztések, köztük a ragadozók mikor kerülnek a játékban, de a munka halad. Éppen a múlt héten élesítette a csapat 0.59-es frissítést, de figyelem! Ha egy ideje már nem játszottál, tudnod kell, hogy a tapasz nullázott minden karaktert.