Nemrégiben megjelent a Deus Ex: The Fall, a sorozat okostelefonokra írt folytatása, melyben Ben Saxont irányítva kell véget vetünk egy globális összeesküvésnek, melybe minden, implantátumokkal „felszerelt” ember, s így velük mi is belehalhatunk. 

A szörnyű végkimenetelt a korábbi játékokban megszokottá vált játékmenet keretében akadályozhatjuk meg, főleg lopakodással, számítógépes rendszerek feltörésével, s alkalomadtán fegyveres harccal -- ez utóbbi lehetőség pedig most már minden készüléken működik.

Mint ahogy korábban megírtuk, a Square Enix úgy döntött, hogy kikapcsolja a fegyvereket azokon a telefonokon, amelyek szoftverjét a felhasználója felnyittatta (ez az úgynevezett jailbreak). Noha ez teljesen legális, lehetőséget biztosít arra, hogy illegálisan letöltött játékokat futtassunk, s érthető módon ezt szerette volna elkerülni a kiadó, csak arra nem gondoltak, hogy nem mindenki warezol. A vásárlók ki is akadtak a dolgon, panaszok sokaságával árasztva el a céget, amelyek hatására aztán egy most megjelent frissítésben úgymond megjavult a Deus Ex: The Fall, a nyitott telefonokon is teljes értékű játékélményt kínálva.  

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Deus Ex: The Fall -- Megjelenés: 2013. július 11. -- Gépigény: nem készül PC-s verzió