A Human Head Studios az utóbbi években nem igazán kényeztette el a játékosait, a 2006-os Prey óta az egyetlen jelentősebb munkájuk a Batman: Arkham Origins Wii U portja volt. A Prey 2 hosszú és fájdalmas története 2006-ban kezdődött, amikor az első információk megjelentek a játékról, majd 2014 utolsó negyedévében a Bethesda végleg leállította a munkálatokat, így az űrbeli indiántánc már sosem fog folytatódni.

A Human Head Studios az elmúlt egy évben a Lost Within nevű mobiljátékon dolgozott, mely már elérhető az iOS AppStore-jában, illetve megvásárolható az Amazon FirePhone-ra is. A programot az Amazon Game Studios adta ki, műfaja túlélőhorror, melyben fontos szerep jut a lopakodásnak és a tárgykészítésnek is. A játék története elsőre egy picit klisésnek tűnik, az események helyszíne egy őrültekháza, melyben egy sorozatgyilkos szelleme kísért.

A Human Head azonban azt mondja hogy „úgy gondoluk, a Lost Within egy olyan műfajú játék, amely nagyon ritkán jelenik meg ezen a platformon. Rengeteg munkát fektettünk bele, hogy egy olyan élményt adjunk át, mely akár PC-n vagy konzolokon is megállná a helyét, de ezt kifejezetten az érintőképernyőkre szabtuk.

A Lost Withint öt fontért lehet megvásárolni, a hivatalos trailert pedig alább láthatjátok.