Tegnap megjelent a Call of Duty: Black Ops 2 legújabb frissítése PC-re, ami pár hibajavítás mellett igazított egy kicsit a játékban fellelhető fegyverek működésén is. Összesen három mordályt piszkáltak meg a fejlesztők, s szó szerint tizedmásodpercekkel módosítottak az újraöltési sebességen, valamint az egyik most már kevesebbet sebez. 

Call of Duty: Black Ops 2 multiplayer patch

  • AN-94: Kismértékben csökkentett sebzés.
  • DSR 50: Csökkentett tüzelési sebesség.
  • Ballista: Kismértékben csökkentett tüzelési sebesség.
  • Theater mode: Javított stabilitás a kontrollergombok megnyomása után.
  • Die Rise: A játékosok már nem férnek hozzá elzárt területekhez a Trample Steam vagy a lift használatával.

Ezek a változtatások nem sokat jelentenek, főleg nem az olyan játékosoknak, akik csak egy rövid szórakozásra vágynak, sőt ezek az emberek talán észre sem veszik azt, ha a DSR 50 mesterlövészpuska egyes elsütései között 0,2 másodperc helyett most már 0,4 másodperc telik el, mert hogy csak ennyi változás történt. De mi van azokkal, akik véresen komolyan veszik a játékot? Nos, ők azonnal megvadultak, s egészen odáig mentek, hogy a fejlesztők, kiemelten David Vonderhaar fejét követelték, azt kívánva neki, hogy haljon meg egy tűzben, vagy ölné meg magát.

A dedós viselkedést szerencsére nem hagyta szó nélkül az Activisiontól Dan Amrich, aki blogbejegyzésében kérte azt, hogy fejezzék be ezt az agresszivitást a játékosok, hiszen pontosan az ilyen gyerekes megnyilvánulások miatt él az a meglátás, hogy a játékipart nem lehet komolyan venni, másrészről pedig ezzel olyan képet festenek a közösségről, hogy csak és kizárólag nagyszájú senkiháziak alkotják, miközben ez nem is igaz.

Felhívta továbbá a figyelmet arra is, hogy az ilyen módosítások teljesen természetesek egy játék pályafutása során, pár másodperces változásokat pedig nem kellene így lereagálni. „Ha élvezed a játékot, tiszteld egy kicsit azt, aki készítette, és ne fenyegesd meg őket, mikor a munkájukat végzik.” -- tette hozzá.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Call of Duty: Black Ops 2 -- Megjelenés: 2012. november 13. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2660 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 512 MB, HDD: 16 GB