A Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes a későbbiekben megjelenő Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain felvezetése lesz, illetve ez szolgál kapocsként a múltban megjelent játékok és a következő generációs felvonás között. A játék során egy kubai hadifogolytáborba való behatolás lesz a célunk, ami olyan eseményeket hoz majd mozgásba, melyek a The Phantom Pain teljesítése során bontakoznak ki teljes egészében.

A Ground Zeroes egy önálló játék, ami amellett, hogy a múlt és jövő között teremt hidat, azt a célt is szolgálja, hogy bemutassa a számunkra, milyen fejlődésen ment át a játékmenet; ebben lesz először lehetőségünk kipróbálni az átszabott kezelést, az új eszközöket, s itt tapasztalhatjuk meg, hogy milyen változatos szituációkat is hozhat a nap-éj ciklus és a változó időjárási körülmények sora.

A Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes az aktuális tervek szerint jövő tavasszal fog megjelenni; Xbox 360-ra és PS3-ra digitális és lemezes formában is kapható lesz 20, illetve 30 euró fejében, míg az Xbox One és a PS4 konzolra írt kiadást csak letölthetjük, mégpedig 30 euróért.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!