• Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain PC-s megjelenés: 2015. szeptember 15.
  • Konzolokra lesz gyűjtői kiadás
  • Ez 100 dollárba kerül, és többek között egy műkezet is tartalmaz
  • Friss videót is kaptunk a multiplayer módról

Egy korábbi szivárgásnak hála már tudjuk, hogy szeptemberben fog megjelenni a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, a Konami azonban most hivatalos információkat hozott, és kiderült, hogy szeptember elsején csak a konzolos változatok jelennek meg világszerte, a PC-s átiratra egy kicsivel több, mint két hetet kell várni, ez ugyanis szeptember 15-én fog befutni.

A Konami továbbá bejelentette, hogy a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain az alapverzió mellett két kiadásban lesz kapható. Az egyik a Day 1 Edition, ami öt kisebb DLC-t, illetve a lemezes verzió esetén egy térképet tartalmaz, a másik kiadás pedig a robosztus Collector’s Edition. Ennek központi eleme Snake robotkarjának replikája (az eredeti mérete fele), de jár még egy fémdoboz, exkluzív csomagolás, térkép és „Így készült” videói is, valamint egy rakás DLC, úgy mint a Weapon & Shield Pack, a Cardboard Boxes Pack, a Snake Costumes, egy Venom Snake embléma, Metal Gear Online XP Boost és három darab, a Metal Gear Online-ban használható felszerelés.

A játék alap-, illetve Day 1 Edition kiadása 60 dollárba kerül PC, Xbox One és PS4 konzolon (PC-re nincs Day 1 Edition), míg a Collector’s Edition 100 dollárba kerül, és csak Xbox One-ra és PS4-re lesz kapható.

metal-gear-solid-5-the-phantom-pain-collectors-edition-kicsi.jpg

Érkezett még egy videó is, amiben a Kojima Productions LA közösségi koordinátora, Robert Peeler beszél nekünk részletekbe menően a Metal Gear Online-ról, a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain online multiplayer módjáról.