• Három különleges kiadást kap a Middle-earth: Shadow of War
  • A Silver Edition 79,99 dollárba kerül majd
  • A Gold Edition 99,99 dolláros lesz
  • Mithril Edition 300 dollárba fáj, de ez tömve van mindenféle földi jóval

A tegnap bejelentett Middle-earth: Shadow of Warnak már ismerjük a gépigényét, és nemrég a különleges kiadásokról is fellebbentette a fátylat a Warner. A játék három, extra tartalmakkal is kiegészített kiadványt kap.

A legkisebb a 79,99 dolláros (kb. 20 ezer forint) Silver Edition, amiben két Nemesis DLC (a Slaughter és az Outlaw törzseket adja a játékhoz új ellenfelekkel, küldetésekkel, képességekkel és fegyverekkel), valamint egy Silver War Chestet is tartalmaz. A második a 99,99 dolláros (kb. 29 ezer forint) Gold Edition, amiben a fentieken túl két sztori DLC, a The Blade of Galadriel és a The Desolation of Mordor is ott lapul.

Az igazi nagy hal viszont a 300 dolláros (kb. 87 ezer forint) Mithril Edition, ami nem csak a másik két kiadvány összes extráját tartalmazza, de van ebben egy gyönyörű, 12 inches Tar-Goroth Balrog vs. Carnan Drake szobor, exkluzív litográfia, fémdoboz, zenei album, mágneses gyűrű, mordori szövetből készült térkép, egy Mithril War Chest, valamint egy törzsi matricás pakk. Viszont jelenleg úgy néz ki, hogy ez a kiadás GameStop-exkluzív lesz, és csak PS4-re, valamint Xbox One-ra jön ki.

middle-earth-shadow-of-war-mithril-edition.jpg