A több halasztást és a demó változat késését követően úgy tűnik, hogy végre sínre került a Mega Man szellemi örököseként emelgetett Mighty No. 9 fejlesztése. Persze ez majd akkor válik teljesen biztossá, ha 2016. február 12-én végre tényleg megjelenik a Keiji Inafune által megálmodott akció-platformer, mindenesetre a legújabb, és egészen vicces trailer azt sejteti, hogy jól haladnak a munkálatok.

A friss videóban több játékmódról is lerántja a leplet a Comcept csapata, így a hatalmas főellenfelek legyőzésére kihegyezett Boss Rush, a fejlesztők által megalkotott legnehezebb kihívásokat rejtő Challenge, vagy éppen az igazságtalanul nehéz, egy érintés általi halállal súlyosbított Maniac opcióról is.

És ez még nem minden, hiszen a traileren először csodálhatjuk meg a 2 fős Co-op Challenge és az egymás legyőzésére épülő Online Race Battle játékmódok felvételeit: előbbiben a különböző karakterek speciális képességeit pontos csapatmunkával kihasználva kell boldogulnunk a pályákon, míg utóbbi során a több pontot gyűjtő játékos kerül ki győztesen a csatából.

A Mighty No. 9 lényegében minden fontos platformon megjelenik, így PC-n, 3DS-en, Wii U-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS Vitán, PS3-on, és PS4-en egyaránt, ugyanakkor a Sony konzoljaira készült verziók közül elég csupán az egyiket megvásárolni, és megkapjuk mellé a másik két változatot is a cross-buy funkciónak köszönhetően.