Valószínűleg a legátfogóbb videojátékos listát készítette el a 4chan felhasználóiból verbuválódott Data_baser csapata a Pastebinen: összeírták a világ majdnem minden eddig elkészült videojátékának nevét, természetesen ábécésorrendben, és a lista a mai napig bővül.

Jelenleg 91.736 játék címét találhatjuk meg, függetlenül attól, hogy PC-n, konzolon vagy webböngészőben futtatható programról van szó. Sőt, egyes játékok minden változatát feljegyezték. Eddig csak néhány mobil- és netes játék hiánya igazolt, ám a lista bővülésével valószínűleg azok is felkerülnek -- vagy nem feleltek meg a kritériumoknak, ugyanis az eredeti 4chan bejegyzést törölték, így azokat nem tudjuk visszakeresni.

A Data_baser csapata egy második listát is indított, bár ez egyelőre még üres. Viszont ez sem lesz kisebb kihívás, hiszen ide önként vállalt videojátékos kihívásokat szeretnének összegyűjteni. Egy űrlap segedelmével erre a listára bárki küldhet ilyen kihívásokat. Ez lehet általános cél (pl. mozgáskontroll megváltoztatása), amely bármilyen játékra illik, vagy játékspecifikus (pl. stratégiák).