Eddig nem sokat hallottunk a Telltale Games boszorkánykonyhájában készülő Minecraft: Stroy Mode-ról, de a Minecon 2015-ön ez változott. Nem csak egy trailert kaptunk, amit alant ti is megcsodálhattok, hanem néhány részletre is fény derült.

Ahogy azt megszokhattuk a Telltale-től, ez a játék is részenként, egész pontosan öt részletben jelenik meg. A játékos Jesse-t irányítja, akit Patton Oswalt szólaltat majd meg. Ő és barátai a legendás Order of the Stone tisztelői, a négy kalandornak, akik legyőzték az Ender Dragont. Ezek a tagok olyan híresek, hogy úgynevezett Enderconok szerveződnek köréjük. Az egyik ilyen folyamán jönnek rá Jesse és barátai, hogy valami nincs rendben, sőt, kifejezetten rettenetes. Elszabadul a terror, és hogy a világ megmenekülhessen, Jesse-éknek fel kell kutatniuk az Order of the Stone-t.

A játék szereposztására is fény derült, és nem is akárkik adják majd a hangjukat az egyes szereplőknek. Patton Oswalt (A SHIELD ügynökei) mellett hallhatjuk Brian Posehnt (Agymenők), Ashley Johnsont (Ben 10: Az idegen Erő), Scott Portert (Caprica), Martha Plimptont (A férjem védelmében), Dave Fennoyt (The Walking Dead: The Game), Corey Feldmant (Szörnyecskék), Billy Westet (Futurama) és Paul Reubenst (Hupikék törpikék).