Bár a Rockstar nevét hallva általában a GTA-ra asszociálunk, van nekik egy másik játékuk is, ami még eszünkbe juthat: a Bully. Ezt az akció-kalandprogramot 2006. október 17-én adták ki még PlayStation 2-re, és most, tíz év elteltével a Rockstar úgy döntött, hogy az évforduló apropóján kihozz iOS-re és Androidra is. PC-re és Xbox 360-ra 2008, PS3-ra pedig 2012 óta elérhető az adatlapon látható Scholarship Editionnak hála.

A GTA Jr.-nak is tekinthető játékban egy iskolás srácot alakíthatunk, akit anyja és mostohaapja betuszkolt egy elit oskolába. Feladatunk az, hogy változatos eszközökkel megnehezítsük a minket kiokosítani próbáló tanárok és a minket cseszegető diákok életét, istápoljuk barátainkat, és persze mindezek mellett azért ne bukjunk ki, mindezt egy egyre jobban kibontakozó játszótéren.

Az Androidon már elérhető, iOS-re pedig holnap érkező Bully: Anniversary Edition a következőket tartalmazza:

  • A teljes Bully történet, beleértve az extra missziókat, karaktereket, osztálytermi minijátékokat és feloldható tárgyakat a Scholarship Editionból.
  • Magas felbontású textúrák, dinamikus fény, árnyék és bevilágítás, natív támogatása a magas felbontású képernyőknek.
  • Körökre osztott Friend Challenges többjátékos mód.
  • Intelligens érintőképernyős gombkiosztás.
  • A mentések felhőben tárolása a Rockstar Games Social Club segítségével – így más eszközön is folytathatod a játékot.
  • Fizikai kontroller támogatása.

A Bully: Anniversary Edition 6,99 dollár (kb. 2000 forint) Androidon, és a 4.0-s vagy annál jobb változat szükséges a futtatásához.