A tavalyi első PC Guru Show-n már volt dedikált League of Legends sarkunk, de idén emelünk a téten: League of Legends-színpaddal és komoly díjazás várja azon csapatokat és játékosokat, akik beszállnak a Battlegrounds részét képező versenybe!

League of Legends esetében az online kvalifikáció a Battlegrounds verseny keretén belül történik a Riot Games szervezésében, melyből a négy legjobb csapat juthat ki a rendezvényre. A kijutó csapatok utazási támogatásban részesülnek. A League of Legends verseny a PC Guru Show legnagyobb attrakciója, dedikált League of Legends színpadon játszhattok, méghozzá komoly díjakért!

DÍJAK

  • 1. helyezett: 11200 RP + Triumphant Ryze skin játékosonként
  • 2. helyezett: 8400 RP játékosonként
  • 3. helyezett: 5600 RP játékosonként
  • 4. helyezett: 2800 RP játékosonként

A játékosok markát némi pénz is üti: a pontos összegről később adunk tájékoztatást!

A regisztrációs időszak e sorok olvasása alatt már meg is kezdődött. Azok a csapatok, akik nincsenek teljesen tisztában a korábbi verseny szabályzataival, illetve azok, akik szeretnék felfrissíteni a tudásukat, ide kattintva találnak további információt. Ne feledjétek, hogy a sikeres regisztráció érdekében a csapatkapitánynak kell regisztrálnia a már a kliensben rangsorolt csapatként szereplő együttest a versenyre. Az egyes fordulók a szokásos módon, szombaton és vasárnap lesznek lebonyolítva. Minden forduló előtt az egyes csapatok e-mailben kapnak tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy mikor és hol kell megjelenniük. Regisztrálnál? Kattints a képre!

lolreg.jpg

Az offline döntő az október 17-18-án megrendezésre kerülő MondoGames PC Guru Shown kerül sor, Budapesten, a Hungexpo "D" csarnokában. Ha nem akarsz lemaradni a rendezvénnyel kapcsolatos hírekről, bejelentésekről, kövesd a rendezvény Facebook-oldalát és a rendezvény hivatalos weboldalát!