• 20 dollár lesz a Kombat Pack 2 az MKX és a Kombat Pack 1 tulajdonosainak
  • 25 dollár a két Kombat Packot magába foglaló XL Pack
  • 60 dollár a minden eddigi tartalmat magába foglaló Mortal Kombat XL

A Mortal Kombat X minden eddig megjelent tartalommal felruházott XL kiadásával együtt, március 4-én debütál a Kombat Pack 2 csomag a játékhoz, mely néhány újrahasznosított kosztümgyűjtemény mellett négy új karakterrel (Leatherface, Xenomorf, Bo' Rai Cho, Triborg) bővíti a program harcoskínálatát. Azt azonban még nem tudtuk, hogy pontosan milyen mélyre kell a zsebünkbe nyúlnunk, ha szeretné az Alien-szörnyetegével elpüfölni a mezőnyt, egészen eddig, ugyanis a széria atyja, Ed Boon Twitterén jelentette be az ezzel kapcsolatos részleteket.

Ezek értelmében valamivel kevesebb pénzt kell leszurkolnunk a Kombat Pack 2-ért, mint a Jason Voorheest, Tanyát, Termort, és a Predatort rejtő első csomagért, hiszen amíg az 30 dollárt kóstált, addig az új pakk „csak” 19.99 dollárt lesz. De persze ez csak a Mortal Kombat X-et és a Kombat Pack 1-et is birtokló felhasználóknak lesz elérhető ilyen formában elérhető. Akik nem vették még meg az utóbbit, azoknak az XL Pack az ideális választás, lévén 25 dollárért cserébe megkapják mind a 8 extra harcost (pontosabban 9-et a KP2 Gorójával együtt), akik pedig a játékkal sem rendelkeznek, azok a 60 dolláros Mortal Kombat XL beszerzésével juthatnak hozzá minden felsorolt tartalomhoz egy csomagban.

De persze ez csak az Xbox One és PS4 konzolokon játszókra igaz, a fentiek közül ugyanis egyik ajánlat sem él a PC-s verzió kapcsán, ugyanis a NetherRealm és a Warner Bros. a tegnapi napon bejelentette, hogy mintegy félmillió játékost cserbenhagyva felhagy a PC-s verzió támogatásával.