• Javul a Mortal Kombat X
  • A fejlesztők csiszolnak a multiplayer módon
  • Ma érkezik egy patch, ami a konzolos kiadás szintjére hozza a PC-s verziót
  • A héten megjelenik a játék Android operációs rendszerre is

A Mortal Kombat X játékosai nagyon is tisztában vannak azzal, hogy a programon még van mit javítani, és szerencsére a NetherRealm Studios is egyetért velük ebben, így már úton van egy nagy frissítés. „Egyáltalán nem vagyunk elégedettek a játékmenet mostani állapotával.” -- mondta a sorozat kreatív vezetője, Ed Boon a legutóbbi livestream során.

A javítások terén az első napirendi pont a multiplayer mód csiszolása. Boon elmondása szerint a fejlesztők folyamatosan dolgoznak a netkódon, hogy simább játékélményt érjenek el, illetve kitaláltak egy megoldást, amivel csökkenthetik a rossz kapcsolatból adódó frusztrációt. Hamarosan érkezik egy opció, amivel a felek visszaléphetnek egy mérkőzésből, ha a kapcsolat gyenge, hogy keressenek másik partnert. És mi számít gyengének? Nos, ezt majd a felhasználó dönti el a beállítások között, így garantálva magának, hogy minimális késleltetés mellett játsszon.

A NetherRealm Studios a multiplayer mód mellett igyekszik nagy gondot fordítani a PC-s verzióra is, amely a különböző beszámolók szerint tele van gondokkal. Boon azt ígérte, hogy a High Voltage Software berkeiben készült átirat ma kap egy frissítést, ami a minőség terén a konzolos kiadások szintjére hozza a játékot.

Mindezen felül javulni fog a living towers, a faction page és leaderboards töltési ideje PS4 konzolon, illetve még ezen a héten megjelenik a  Mortal Kombat X Android operációs rendszerre.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!