• A Visceral csapata esküdözik, hogy ők mások, mint a DICE
  • Tehát a Battlefield: Hardline működni fog
  • És már első nap lehet élvezni a játékot
  • Hiszi a piszi?

Bár nagyon úgy tűnik, hogy a készítők mindent megtesznek azért, hogy még egyszer ne fordulhasson elő egy olyan „baki”, mint amilyen a Battlefield 4 esetében, hogy gyakorlatilag játszhatatlan volt még hónapokig a játék a megjelenés után, mi nem igazán vagyunk meggyőzve erről.

Ian Milham, a projekt kreatív igazgatója szerint viszont nincs okunk aggodalomra. A Battlefield: Hardline már a megjelenést követő első naptól teljesen jól játszható lesz.

„Igazából mi már egy évvel a Battlefield 4 megjelenése előtt elkezdtünk dolgozni ezen. Régóta együtt dolgozunk a DICE-os fiúkkal, igazából munkánk egyes elemei megtalálhatók a Battlefield 4-ben is, valamint amit azóta készítettek. Már most remek állapotban van a Hardline, és a plusz fejlesztési időnek köszönhetően ezt még tovább csiszolhatjuk.” -- mondta Milham.

Ezek után így folytatta az interjúban:

„Már a hátunk mögött tudhatunk egy nagyon sikeres bétatesztet, de tartunk még egyet minden platformon, mielőtt kiadásra kerülne a Hardline. Nagyon komolyan vesszük, hogy működő terméket dobjunk piacra. Szóval a válaszom: igen, működni fog a játék.”

Nos, mi szeretnénk hinni nekik. Nagyon. És ti, hogy vagytok ezzel?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!