Bár az álláshirdetéseket nem szoktuk kész tényként kezelni, a Kojima Productions legújabb felhívását képtelenség nem komolyan venni. Nem hisztek nekünk? Nosza, járjatok utána!

Multiplatform lesz az új Metal Gear Solid

Ugye? Akik esetleg nem értenek angolul: a hirdetés tehetséges informatikusoknak szól, akik a "következő Metal Gear Solidon" dolgozhatnak majd, mely "új generációs konzolokra és PC-re" érkezik. Ha esetleg nem probléma kiruccanni Japánba vagy Kaliforniába, illetve elég profinak érzed magad a feladathoz, jobb, ha hallatod a hangod.

A hír nem csak hogy az MGS5 létét bizonyítja, de az új gépek érkezését is -- na nem mintha ez akkora újdonság lenne, de egyre több csapat jelenti be, hogy már igenis dolgoznak a következő generációra (nemrég a CD Projekt állította ugyanezt), szóval a sok porhintő szöveg a gyártóktól kezd hiteltelenné válni. Arról nem is szólva, hogy az MGS sorozat oly sok idő után PC-re is visszatér, ami a hiányzó 3. és 4. rész után úgy kell, mint testnek a kenyér. Köszönjük Mr. Kodzsima, várjuk az eredményt!