Persze azért senki ne ijedjen meg, nem fog békaemberré transzformálódni, csupán arról van szó, hogy a Blizzard digitális kártyajáték változatában, a Hearthstone: Heroes of Warcraftban most már elérhető egy Murloc Shaman hős, amennyiben meginvitálod a barátaidat/ismerőseidet a játékba.

Mivel a Hearthstone: Heroes of Warcraft áprilisban kapott utoljára egy mágus karaktert Khadgar személyében, így a Földnapi reklámfogás után igazi felüdülés, és nem mellesleg különlegesség a Murloc felbukkanása.

Aki nem lenne tisztában a World of Warcraft fajaival, a Murlocok halszerű lények, akik csapatokban szeretnek fel-alá rohangálni a mezőkön, közben rendkívül idegesítő, gurgulázó hangot hallatnak. A játékosok annyira kedvelik őket, hogy annak idején még egy dal is született erről a cuki fajról.

Ennek az illusztris fajnak a képviselője a hős, aki a Morgl az Orákulum nevet kapta.

A Hearthstone-ban a murlocok általában a támadó paklikban bukkannak fel. Különösen akkor érdemes használni őket, amikor elárasztod a táblát ezekkel a minionokkal, akik egymást túllicitálva iktatják ki az ellenfeledet, mielőtt az észrevenné, mi történik.

Morgl a többi hőssel ellentétben nem játékon belüli vásárlások útján érhető el, hanem a Hearthstone új barátmeghívó akciójának keretein belül szerezhető meg jutalomként. Ha van Battle.net fiókotok, könnyűszerrel küldhettek e-mailt bármelyik barátotoknak, aki eddig még nem tolta a Hearthstone-t. Ha meghívsz 20 havert, megkapod Morgl-t, további négy fő invitálása esetén pedig egy ingyenes Classic Card pakkot kapsz.

A 20-as szám elérése a végső cél az összes osztályban. Ha azzal próbálsz trükközni, hogy meghívsz valakit aki már kimaxolta az összes osztályt, nem fog működni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!