• Nem lehet komolyabban moddolni a GTA 5-öt PC-n
  • Az iCEhancer sem készül, a készítője szerint éppen elég jól néz ki a játék
  • Egyelőre csak kisebb modifikációk ütötték fel a fejüket
  • GTA 5 kibeszélő

Egyelőre ne számítsunk arra, hogy a GTA 5 az elődjéhez hasonlóan drámaian meg fog szépülni, a komolyabb moddolás ugyanis jelenleg lehetetlen. Ezt Boris Vorontsov mondta, aki az ENBSeries közkedvelt alkotója, és aki az iCEhancer mod alapjait is megteremtette.

„Tévedtem. A Rockstar mindent megtett annak érdekében, hogy ne lehessen a GTA 5-öt moddolni. Jelenleg lehetetlen bármit módosítani a játék fájljainak piszkálásával, a kollégáimmal pedig egyetértünk abban, hogy a játék így rövid életű lesz,”

Boris csak akkor foglalkozik majd a GTA 5-tel, ha négy feltétel teljesül. Ha sikerült megkerülni a másolásvédelmet, ha lesz egy olyan, stabil patch, ami minden játékosnál működik, ha nem csak apróságokat lehessen módosítani és végül egyszerűen legyen ideje ezen dolgozni.

Hasonlóan szomorú hírt hozott Hayssam Keilany is, az iCEhancer mod készítője, aki nem dolgozik a játék megszépítésén. Szerinte nem szükséges hozzányúlni, így is nagyon jól néz ki, maximum csak a fényeken lehetne igazítani még egy kicsit -- persze, később majd készít valamit, de nem most, inkább visszatér az iCEnhancer C fejlesztéséhez, amit januárban hagyott abba. Még meg se vette PC-re a GTA 5-öt.

Kisebb modok egyébként már megjelentek. Az egyikkel szélesebb beállításokat kapunk az FOV csúszka terén, a másik pedig egy trainer, ami örök életet és végtelen lőszert ad használójának.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!