The Last of Us

Amikor bejelentették, hogy a tavasszal kizárólag PlayStation 3-ra megjelenő The Last of Usban többjátékos mód is helyet kap, rögvest elözönlötték a hivatalos PS Blogot a trollkodó rajongók, akik azzal idegesítették magukat és egymást, hogy tengernyi kommentben káráltak, mondván, a multi minden bizonnyal tönkreteszi majd a kampány nyújtotta élményt. Persze a Naughty Dog nem az a fajta csapat, ami egy ilyen akciót szó nélkül hagyna:

„Soha nem közelítjük meg úgy egyik játékunkat sem, hogy a többjátékos mód kötelező legyen. Sőt, most két külön csapat dolgozik a kampányon és a multiplayeren, hogy mindkét szegmens kellő kidolgozottságot kapjon.” -- fogalmazta meg a brigád álláspontját Arne Meyer közösségi stratéga (bármit is jelentsen ez a szép titulus).

Meyer hozzátette még, hogy az erőforrások megosztásakor sosem vettek át egyik részről a másik kárára semmit, így a pénz és a technikai szakértelem is ugyanolyan ütemben áramlik a szóló módba, ahogy korábban is. Bár a legtöbb ilyen kijelentés mögött inkább csak a közönség megnyugtatásának szándéka húzódik, a Naughty Dog megérdemli, hogy higgyünk nekik, hisz az Uncharted sorozat multija is kiválóan szerepelt, és kicsit sem vont le a játék remek történetének értékeiből.

A The Last of Us 2013 tavaszán jelenik meg PS3-ra.