A 22 Cans kísérleti játéka, melyben egy hatalmas kockát kell lebontania a játékosoknak, egyelőre nagy népszerűségnek örvend, és bár a program netkódjával akadnak gondok, Peter Molyneux és csapata éjt nappallá téve dolgozik, hogy minél tökéletesebben üzemeljen a projekt. Bár korábban még sokan reménykedtek egy esetleges PC-s változatban, most úgy tűnik, hogy erre hiába várunk, mert Peter szerint egyszerűen nincsen rá kapacitásuk.

"Nagyon szívesen készítenénk egy PC-s változatot, de pillanatnyilag el vagyunk havazva a sok embertől, akik alig pár nap alatt estek neki a kísérletnek (már egymillió főnél járunk). És ez teljesen kimerít bennünket. Átlagosan három órát alszunk naponta. Ha találnánk egy kiadót, aki hajlandó lenne besegíteni, akkor végső soron kiadhatnánk PC-re a Curiosityt."
-- nyilatkozta Molyneux a Rock, Paper, Shotgunnak.

Sajnos arra már nem tért ki a játékkészítő legenda, hogy a 22 Cans 21 maradék várható játéka is elkerüli-e majd a PC-t, de mi azért bízunk benne, hogy nem így lesz. A Curiosity egyelőre csak mobilplatformokon érhető el.