A pixelgrafikával megáldott No Hope for Us a maga nemében egyszerű, de szórakoztató kis online, böngészőben futtatható játék. A kurzor billentyűkkel be kell vinni a zombik feje fölött látható kombinációt, és hősünk, vagy ha éppen többen játszunk (online négyen, offline ketten játszhatunk), hőseink lepuffantják a delikvens élőholtakat. Persze az apokalipszis fenevadjai minden újabb körben egyre többen, gyorsabban és erősebben zúdulnak ránk.

A program a Mito Hackathonon készült, és egyike volt a számos izgalmas projektnek, ami ott született. A Mito Hackathon egy 24 órás esemény, ahol egy egész cégnyi fejlesztő, grafikus és egyéb lelkes szakember teszi oda magát, hogy valami igazán menő dolgot hozzon létre két nap alatt, alvás nélkül. A játék a Phaser játékfejlesztési keretrendszerre épül, a multiplayer módot egy Node.js szerver hajtja, az irányításért pedig az eredeti (hackathonon elkészült) verzióban egy Makey Makey-vel életre lehelt spéci kontroller felelt.

A No Hope for Ust IDE KATTINTVA érhetitek el, és én azt mondom, érdemes kipróbálni, mert tényleg remek kis móka, amivel elütheti az ember az unalmas perceket.

no-hope-for-us-logo.jpg