• Már előrendelhető a Nova: Covert Ops
  • 15 euróba kerül a kilenc küldetés
  • Nem kell a futtatáshoz az alapjáték, elég a StarCraft II Starter Edition
  • A három fejezetre bontott történet december elseje előtt meg fog jelenni
  • Külön is megvehetőek az egyes fejezetek

A BlizzCon során tudtuk meg, hogy habár a StarCraft 2-saga véget ért a Legacy of the Void megjelenésével, ez nem jelenti azt, hogy el is kell búcsúznunk ettől az univerzumtól, egyrészt azért, mert a multiplayer komponens még évekig garantálja a szavatosságot, másrészt pedig azért, mert lesz egyjátékos kiegészítő, mégpedig a közkedvelt Nova főszereplésében, így ha teljes játékot nem is, de egy neki dedikált történetet azért mégiscsak kapunk.

A Nova: Covert Ops három fejezetre bontva összesen kilenc új missziót hoz, és most, hogy a Blizzard megnyitotta az előrendeléseket, előkerült pár fontos részlet:

  • A csomag 15 euróba kerül, amiért cserébe mind a kilenc küldetést megkapjuk.
  • Valamikor december elseje előtt az összes küldetés meg fog jelenni -- az első adag június 19-e előtt várható
  • Nem szükséges az alapjáték megvásárolása, mindösszesen a StarCraft II Starter Edition letöltése kell. Ez egy ingyenes próbaverziója a programnak, amiben a kampány első öt missziója teljesíthető, illetve ízelítőt kapunk a multiplayer módból.

Megtudtuk továbbá azt is, hogy aki már most előrendeli a csomagot, az egy különleges, játékon belüli portréképet kap, valamint egy ghost skint az egységeink számára, de utóbbi csak abban az esetben, ha minden küldetéscsomagot megveszünk. Lesz tehát lehetőség arra, hogy külön-külön is megvegyük ezeket, de a végösszeg így jóval több, az egyes epizódok ugyanis 7,5 dollárba kerülnek. Ezeket nem lehet előrendelni, csak akkor vehetőek meg, ha már megjelentek.

A Nova: Covert Ops a Legacy of the Void eseményei után játszódik, amikor egy titokzatos, de veszélyes társaság, a Defenders of Man felütötte a fejét, és a Terran Dominion létét fenyegeti. Nova szerepében ennek a konspirációnak a nyomába eredetünk, miközben azt is ki kell derítenünk, hova tűntek el a bajtársaink. 

nova-covert-ops.jpg