Az Abe's Oddysee remake-je már a finisben van, bár a Just Add Water azért igyekszik továbbra sem kapkodni. Nem csoda, nagy felelősség nyugszik a vállukon: újra sikerre kell vinniük Abe kalandját. Éppen ezért nem tették még közzé a New 'n' Tasty megjelenési dátumát sem, mert nem akarnak hiú reményeket kelteni, bár annyit azért megígértek, hogy még a június 9-én induló E3 2014 előtt kihirdetik a nagy napot.

Már azt is tudják, hogy a Sony konzoljain (Playstation 3, PS4, PS Vita) 24,99 euróba (nagyjából 7700 forintba) fog kerülni, ráadásul e masinákon él a Cross Buy funkció, szóval elég lesz csak egyszer megvásárolni az Oddworld: New 'n' Tastyt, és mindhárom konzolon elérhető lesz. Mi több, a fejlesztők dolgoznak a Cross Save funkció implantálásán is, hogy a mentések is elérhetők legyenek minden Sony-gépről.

A PC-s és Wii U-s árakkal kapcsolatban egyelőre nem tudtak mit mondani -- valószínűleg nagy különbség nem lesz --, viszont újabb híreket ígértek az elkövetkezendő hetekre, valamint közzétettek néhány játékmenet-képet, amit magatok is megtekinthettek az e sorok alatti galériában.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!