Az Egyesült Államokban tegnap volt hálaadás, ami azt jelenti, hogy ma Fekete Pénteket „ünneplünk” tehát azt, hogy mindenki leárazásokat tart -- az egyik ilyen cég az EA, hiszen most, egészen december 3-ig  legfeljebb 60%-kal olcsóbban kínálja a portékáját az Origin rendszerében.

A Battlefield 3 már 8 euróért vihető, ha valaki eddig még nem tette volna meg (Premium előfizetéssel 16 euró a játék), illetve csak most, a játékosok szavazata alapján 1 euró a Battlefield Bad Company 2, így ha ez kimaradt volna, most a tökéletes alkalom pótolni.

A békésebb játékosoknak szól a The Sims 3 Starter Pack, ami 20 euróba kerül, s ebben az alapjáték mellett a Late Night Expansion Pack és a High-End Loft Stuff, valamint a Date Night! DLC jár, illetve természetesen minden más kiegészítő is le van árazva.

A kínálatban van még SimCity, Need for Speed, Crysis, Dead Space, sőt még a Tomb Raider és a Metro Last Light is tiszteletét teszi, szóval érdemes szétnézni, bár tény és való, hogy az EA most sem tudta felvenni a versenyt a Valve szezonális akciójával.

ea-origin-black-friday-sale.png