Lecseréltük a magazin logóját, összeírtuk, hogy mely játékokra érdemes figyelni a 2015-ös kínálatból, zombikra vadásztunk, majd azok elől menekültünk, fejben felszabadítottunk egy egész szigetet, beautóztuk az Egyesült Államokat, kereskedtünk az űrben, és távoli vidékeken kalandoztunk. Megérkezett 2015 első PC Guruja!

HELLÓ, TÉL, HELLÓ UBORKASZEZON!

A januári magazin megtöltése általában mindig nagy kihívás (ennél már csak a februárit nagyobb szívás összerakni), hiszen ilyenkor már mindig benne vagyunk az uborkaszezonban, abban az időszakban, amikor nem nagyon jelenik meg semmi. Ám idén is mázlink volt: a túlzsúfolt ősz miatt még volt több tartozásunk, amit letudtunk, ezzel végleg lezárva a 2014 végi zsongást. Ráadásul közben még logót is cseréltünk, immáron hivatalosan, hiszen már a decemberi szám mellé járó naptármellékletre is rácsempésztük.

Az uborkaszezonnak hála szerencsére vissza tudtuk állítani az egyensúlyt, és végre volt hely az előzeteseknek. Ismét van Hírek és Indie-hírek rovat (megújult, fejlődésben lévő külsővel!), természetesen most is összeírtuk, hogy az idei kínálatból mely játékokra érdemes figyelni, folytattuk a World of Warcraft históriánkat, futottunk pár kört a Bloodborne-nal, a The Order: 1886-tal, a Dungeon Defenders 2-vel, a Massive Chalice-szel, megnéztük, mi várható a Just Cause 3-tól, és már a megjelenés előtt játszottunk a Dying Lighttal.

ÁLLÓHÁBORÚ

Hiába azonban a rengeteg előzetes, most is bőven jutott hely a teszteknek. Végre bepótoltuk a legnagyobb elmaradásunkat, a The Crew bemutatását, alaposan kiveséztük a törlés elől stílusosan elmenekülő Scrollst, bejártuk az Elite Dangerous határtalan világát, kockákat dobáltunk a The Witcher Adventure Game-ben, háborúztunk a Company of Heroes 2: Ardennes Assaultban, vonatot vezettünk a Train Simulator 2015-ben.

Nem feledkeztünk meg a konzolos tartalomról sem: leteszteltük a Super Smash Bros Wii U-változatát, és a Destiny: The Dark Below néven futó kiegészítőjét is.

Visszatért a pihenőről a DayZ-rovat, megújítottuk a Nosztalgurut, a Gondolatébresztőben pedig a befejezetlen játékok témakörét jártuk körbe. Két oldalt szenteltünk az idei képregényfilm-cunaminak, összeírva, miért is lesz érdemes moziba járnia a szuperhősök kedvelőinek.

Természetesen a hardverrovatot is a csúcsra járattuk. Összeírtunk pár személyes rémtörténetet a PC-szerelés árnyoldaláról, leteszteltük a Razer Kraken 7.1 Chromát, az Acer XB280HK monitort, és egy ASUS 751J gamer-notebookot.

pc-guru-2015-01-borito.jpg

A JANUÁRI PC GURU MAGAZINT JANUÁR 15-TŐL KERESSÉTEK AZ ÚJSÁGOSOKNÁL!

TELJES JÁTÉK: THE BOOK OF UNWRITTEN TALES

Januári teljes játékunknak minden idők egyik legmagasabbra értékelt kalandjátékával, a mesésen hangulatos, hangulatosan mesés The Book of Unwritten Talest választottuk, amely rajongói magyar fordítással ugyan rendelkezik, viszont ha valamiért, hát ezért már tényleg megéri szótárazni és nyelvet tanulni, mert egy igazán felejthetetlen élményről van szó. Olvasd el a teljes játékról szóló cikkünket, hiszen ott mindent megtudhatsz róla! (de a telepítés előtt mindenképp fussd át a kódbeváltással kapcsolatos tudnivalókat!)

KÓDBEVÁLTÁS

A DVD-tasakra nyomtatott kódsort nem a Steamen kell felhasználni (katt a Steam tudástárért), hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott beütni a DVD tasakjára nyomtatott kódsort, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában.

A DVD-tasakon található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!